Magunkról

Kovács Péter vagyok, 1998 óta foglalkozom belvízi és tengeri kishajóvezető képzéssel. Magyarországon a Közlekedési Hatóság akkreditált képzőszerveként kollégáimmal együtt tavasztól őszig hajóvezetői tanfolyamokat tartunk. A dunai kisgéphajó tanfolyamok mellett balatoni belvízi vitorlástanfolyamokat tartunk illetve az Adrián tengeri vitorlás hajóvezetői képzést.

Az eddigi 20 év tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudom, hogyan lehet hatékonyan, időben és pénzben gazdaságosan felkészülni a belvízi és tengeri hajóvezetői vizsgára úgy, hogy a sikeres vizsga mellé minél több gyakorlati tudást adhassunk át. Saját, jól felszerelt oktatótermünk és saját, kiváló műszaki állapotú hajóink vannak. A motorcsónak oktatás körülményei elsőrangúak.

A legfontosabbnak azt tartom, hogy kollégáimmal tanfolyamaink résztvevőit nem vizsgázóknak vagy kadétoknak, hanem VENDÉGEINKNEK tartjuk. Tanfolyamainkon az udvarias, türelmes, vidám légkör a jellemző. Nálunk nincsen kiabálás, csak pontosság, profizmus és nyugalom. 

Belvízi vizsgáinkat Budapesten szervezzük (dél-Buda, Tomos Marina). A tengeri motorcsónak oktatás színhelye Horvátország, Zadar. Igyekeztünk alaposan bemutatni a tanfolyamokat, a jelentkezés az űrlap segítségével egyszerű és gyors. 

Mottónk: „Szerezd meg a belvízi és a tengeri hajóvezetői engedélyt úgy, hogy közben élményeket is szerzel.”

Szeretettel várunk!