Magunkról

Kovács Péter vagyok, 1998 óta foglalkozom belvízi és tengeri kishajóvezető képzéssel. Magyarországon a Közlekedési Hatóság akkreditált képzőszerveként kollégáimmal együtt hajóvezetői tanfolyamokat tartunk. A dunai kisgéphajó tanfolyamok mellett a Balatonon belvízi vitorlástanfolyamok illetve az Adrián tengeri vitorlás hajóvezetői képzés a tevékenységünk.

Az eddigi 20 év tapasztalatainak köszönhetően pontosan tudom, hogyan tudsz hatékonyan, időben és pénzben gazdaságosan felkészülni a belvízi és tengeri hajóvezetői vizsgára úgy, hogy a sikeres vizsga mellé minél több gyakorlati tudást adhassunk át neked. Saját, jól felszerelt oktatótermünk és saját, kiváló műszaki állapotú hajóink vannak. A motorcsónak oktatás körülményei elsőrangúak.

A legfontosabbnak azt tartom, hogy kollégáimmal tanfolyamaink résztvevőit nem vizsgázóknak vagy kadétoknak, hanem VENDÉGEINKNEK tartjuk. Tanfolyamainkon az udvarias, türelmes, vidám légkör a jellemző. Nálunk nincsen kiabálás, csak pontosság, profizmus és nyugalom. 

Belvízi kisgéphajó vizsgáinkat Budapesten szervezzük (Budafok, Tomos Marina). Budapest egyik legszebb pontján, a Duna főágán hajózva tanulod meg a kisgéphajóvezetés manővereit. Valódi tudást szerzel: a forgalom általában nagy errefelé, áruszállító hajók, kishajók, evezősök forgolódnak a kikötőnk mellett, itt van a közelben a forgalmas Csepeli Szabadkikötő, vagy éppen a Lágymányosi-öböl, ahonnét evezősök rajzanak ki napi edzésüket tartva. Az infrastruktúra tökéletes:  kikötői Vasmacska Terasz Étteremben felfrissülhetsz a gyakorlások után, a parkolás pedig mindig könnyű és ingyenes.

Ha a vitorlásvizsgát is szeretnéd megszerezni, azt a Balatonon teheted  meg belvízi vitorlástanfolyamunkon, Balatonfűzfőn (Marina Fűzfő). Vitorlás képzésünkre itt tudsz jelentkezni: belvízi vitorlástanfolyam. 

A tengeri motorcsónak oktatás és a tengeri vizsga helyszíne Horvátország, Zadar. A tengeri tanfolyamnak is része egy alapos gyakorlati képzés. Minden olyan manővert begyakorlunk, ami problémás lehet a későbbi nyaraláson a saját vagy bérelt hajóval: kikötői manőverek, vízből mentés, parkolás egy forgalmas vízi benzinkúthoz, biztonságos horgonyzás. A tengeri jogosítványnak nem előfeltétele a belvízi képesítés. Honlapunkon külön  menüpontban mutatjuk be a tengeri tanfolyamunkat.

Igyekeztünk alaposan bemutatni a tanfolyamokat, a jelentkezés a tanfolyami ismertetőknél található űrlap segítségével egyszerű és gyors mindegyik tanfolyamunkra. Ha olyan kérdésed lenne, amire itt nem találtad meg a választ, írj nekünk: motorcsonakjogsi@gmail.com

Mottónk: „Szerezd meg a belvízi és a tengeri hajóvezetői engedélyt úgy, hogy közben élményeket is szerzel.”

Szeretettel várunk!